Több mint 40 éve a fodrászok és kozmetikusok szolgálatában

A Müster&Dikson bemutatása


Müster & Dikson 1

A MÜSTER&DIKSON a világ egyik legnagyobb fodrász és kozmetikai kellékeket, szalon berendezéseket, kozmetikumokat, arc- és testkezelő gépeket és szoláriumokat gyártó vállalata, amely már 50 éve tervez, gyárt és értékesít fodrászok, kozmetikusok és bőrgyógyászok részére.

Észak-Olaszországban, (Milánótól kb. 20 km-re) lévő ipari városrészen található a gyár. A vállalat itt több mint 60.000 m2 területen, 9 modern felszereltségű gyárral rendelkezik.

A cég 1965-ben alakult Olaszországban, DIKSON SERVICE márkanévvel. Mind a termékek alkotó elemeit, mind a gyártási technológiát a cég saját gyárában fejlesztette ki. A vállalat dinamikusan növelte piaci részesedését, hiszen hamar elnyerte a vásárlók bizalmát annak köszönhetően, hogy termékei kétségtelenül jó minőségűek, szolgáltatásaik pedig kifogástalanok voltak.

A MÜSTER divízió 1975-ben alakult, amely szépségszalonok bútorainak, eszközeinek, elektromos berendezéseinek tervezésére és gyártására specializálódott. Ez az üzletág is gyorsan sikeres lett, eladásai hamarosan elérték a fodrászati kozmetikumok bevételi szintjét.

1984-ben a MÜSTER márka gyors növekedése, valamint a DIKSON SERVICE üzletág erősödésének hatására a két márka egyesülésével létrejött a MÜSTER&DIKSON.

Mára világszerte jelentős vállalattá emelkedett a MÜSTER & DIKSON, ami egyedülálló módon, a szépségipar minden szegmensében kínál termékeket illetve szolgáltatásokat.

Napjainkban a vállalat széles körben terjeszti termékeit, a világ több mint 80 országában, Olaszországban több mint 60 000 professzionális partnere van!

A vállalat új ötleteinek, stratégiájának valamint termelő képességének köszönhetően folyamatosan fejlődik. Jelenleg 8 fő üzletágra oszlik a cég tevékenysége, s ezek mindegyikében technikusok, mérnökök és szakértők dolgoznak azon, hogy a márka versenyképes és piaci igényeket kielégítő termékekkel és szolgáltatásokkal lássa el a professzionális piacot.

Az említett 8 fő üzletág a következő:

fodrasz uzletagFodrász üzletág (professzionális termékek)

Az üzletág mottója: „Minőség mindenek felett.” A cég hajjal kapcsolatos termékei tartoznak ide, amelyek a fodrászok szakértelmét és professzionalizmusát szolgálják. Technikai és tudományos kutatások, kísérletek állnak ezen termékek mögött, amelyeket a vállalati laboratóriumokban olyan vegyészek és hajgyógyászok dolgoznak ki, akik kifejezetten ”hajra” specializálódtak. Széles termékválaszték jellemzi ezt az üzletágat, és a termékek nagy része dermatológiailag tesztelt a különböző tudományegyetemeken is.

Állatokon semmilyen terméket nem tesztelnek!

butor uzletagBútor üzletág (szépségszalonok, szépség centrumok, parfümériák)

A bútorok gyártásának koncepciója: „Design, funkcionalitás és minőség.” A milanói óriási bemutató terem, mint egy gazdag kiállítás mutatja be azokat a lehetőségeket (valamint gépeket és eszközöket), amelyekkel egy fodrász vagy kozmetikai szalon berendezhető. Ugyanerre a célra fejlesztett számítógépes tervező program is segítheti a vevőt a vásárlás előtti döntésben, amely 3D-ben bemutatja a partner igényeinek megfelelően az általa kiválasztott bútorokkal és gépekkel berendezett szalont.

ElectMAST894Elektromos eszközök üzletága

Folyamatos technológiai újítások jellemzik azokat a professzionális eszközöket (ózonos ionos gőzbura, hajvasalók, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágógépek) is, amelyek a fodrászok munkáját segítik.

 

kozmetikumok

Kozmetikumok és kozmetikai gépek üzletága

A Benexere kozmetikumok összetétele a Müster & Dikson folyamatos kutatásainak eredménye, amely mögött a kozmetika és wellness területén sokéves innovatív tapasztalat húzódik meg.bx st5-st6 A kozmetikusok és bőrgyógyászok számára kifejlesztett professzionális arc- és testápolási kezeléseket biztosító gépek és kozmetikumok gyártása széles körben, abszolút minőségben és európai sztenderdek szerint történik.


 

Fodrászati eszközök és szerszámok üzletágafodraszati eszkozok

Olyan professzionális fodrász és kozmetikai eszközök széles skálája tartozik ide (ollók, fésűk, kefék, beterítő kendők stb.), amelyeket fodrászok és kozmetikusok tesztelnek.szerszamok

Üzletágtól függetlenül a vállalat számos regisztrált szabadalommal rendelkezik világszerte. Termékek alkotó elemeinek felfedezése, valamint forradalmi technológiai eljárások egyaránt jellemzik a professzionális kozmetikai termékeket, és az elektromos berendezéseket is.
 

aquatemplumWellness üzletág
Egy olyan részlegben, ahol a közönség kiváltképp igényes, a Müster & Dikson Beauty divíziója professzionális készülékek széles választékát kínálja, amelyek számtalan kezelés során, magas és kifinomult technológia mentén kiváló eredményt garantálnak.


mythosprestigeSzoláriumok üzletága
Az új generációs szoláriumokat a magas minőségű komponensek mellett a kezelés hatékonysága a gyors és látható eredmény jellemzi.

Szoláriumok üzletága Technológiailag modern, a mesterséges barnulást szolgáló ergonomikus fekvő és álló szoláriumok, arcbarnító gépek üzletága. Nagy kapacitás, kompakt formák, innovatív design luxussal és eleganciával kombinálva.

 

A MÜSTER&DIKSON elsősorban folyamatos kutatási tevékenységének, és ebből adódó csúcstechnológiájának valamint a piaci igények gyors, rugalmas nyomon követésének köszönheti sikerét és dinamikus fejlődését.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki a legújabb fejlesztéseket és az exclusive minőséget keresi, hogy vendégei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat megadhassa!

Müster & Dikson 2